Select Theme
Custome Color 1
Custome Color 2
Box-Layout
Background Pattern

custome background also available in admin.

Background color
Wow Animation Enable
Left Stickt Enable
Right Stickt Enable
Menu Enable

Societatea “METOS COMPANY” s-a remarcat în rândul firmelor de top din domeniul farmaceutic, dând dovadă de promptitudine și seriozitate încă din anul 2004.

METOS produce și distribuie consumabile medicale, echipamente de protecție, cât și toată gama de produse de unică folosință. Echipamentele de protecție pot fi confecționate din următoarele tipuri de material: poplin, tercot, impermeabil antiacid.

Consumabilele medicale reprezintă o divizie importantă a firmei noastre. Ne ocupăm de importul și comercializarea de echipamente de protecție de unică folosință pentru personalul medical: mănuși, măști protecție, bonete medicale, halate de unică folosință vizitatori și chirurgicale sterile. Alte produse din gama noastră: seringi, feși tifon, feși elastic, comprese sterile, leucoplast, plasturi; diverși recipienți: coprocultor, urocultor, cutii incinerare; aparatură de măsurare și control, precum și alte consumabile pentru diverse specializări.
De asemenea, importăm produse de unică folosință: măști protecție, bonete, halate, cotiere; produse din hartie: role prosop, șervețele pliate.
Putem personaliza numele sau/și sigla firmei dumneavoastră prin inscripționare, transfer termic sau broderie, în funcție de preferințele dumneavoastră.