Select Theme
Custome Color 1
Custome Color 2
Box-Layout
Background Pattern

custome background also available in admin.

Background color
Wow Animation Enable
Left Stickt Enable
Right Stickt Enable
Menu Enable

Livrarea produselor

Pe teritoriul Romaniei, expediam GRATUIT toate comenzile cu valoare mai mare decat 500 de lei.

Pentru comenzile, cu valoare mai mica de 500 de lei, taxa de livrare este de 20 de lei, fara TVA.

 

Cum se face livrarea?

Livrarea se efectueaza prin serviciul de curierat NEMO EXPRESS, in maxim 48de h de la plasarea comenzii. Livrarea prin curierat rapid. Coletul va merge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier.

Pe colet vor fi trecute datele tale de contact, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Este asadar important sa ne comunici, in formularul de comanda, un numar de telefon la care curierul sa te poata contacta in caz de necesitate.

Intervalul de livrare este afisat atat in pagina de prezentare a fiecarui produs, cat si in pagina de finalizare a comenzii, cosul de cumparaturi.

De asemenea, in urma finalizarii comenzii se va trimite un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail indicata unde veti putea verifica data estimata de livrare.

 

Produsele care nu au drept de returnare

- orice produs care nu se prezinta in starea initiala, care este deteriorat sau caruia ii lipsesc componente, din motive neimputabile noua,

- produsele care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente,

- produsele cumparate prin comenzi speciale, personalizate la cerere, cardurile cadou,

- orice produs care nu se prezinta in starea initiala, care este deteriorat sau caruia ii lipsesc componente, din motive neimputabile noua (ca urmare a neintretinerii corespunzatoare),

- produse folosite, utilizate,

- respectiv orice produs care este returnat dupa mai mult de 14 de zile de la data livrarii.

- pentru a finaliza returul, trebuie sa prezentati factura sau sa faceti dovada achizitiei.

Daca produsele au fost achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de alte produse cadou sau produse promotionale, acestea nu se pot returna individual, ci tot sub forma de pachet sau impreuna cu produsul primit cadou, in conditiile descrise anterior.

In cazul in care achizitia a fost efectuata in urma unei campanii promotionale, returnarea contravalorii produselor va fi efectuata conform cu valoarea facturata.

Pentru a finaliza returul, trebuie sa prezinti factura sau sa faci dovada achizitiei.

Exista anumite situatii in care rambursarea banilor se face doar partial (daca este cazul).

Politica noastra de retur nu se refera la produsele care sunt neconforme in momentul achizitionarii sau al livrarii (nu corespund descrierii facute de vanzator si nu au aceleasi calitati ca si cele pe care vanzatorul le-a prezentat ca exemplu/mostra). Totodata, politica noastra nu afecteaza in niciun fel drepturile consumatorului, asa cum sunt ele reglementate de legislatia in vigoare.

 

Conform art. 10 lit. c din O.G. 130/2000 www.metos.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjerie intima, ciorapi si produse cosmetice desigilate. Pe fiecare pagina de produs exista informatia privind posibilitatea de retur. Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.