Select Theme
Custome Color 1
Custome Color 2
Box-Layout
Background Pattern

custome background also available in admin.

Background color
Wow Animation Enable
Left Stickt Enable
Right Stickt Enable
Menu Enable

Termometru digital

25,00 lei
cu TVA
Cantitate

Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

·         Termometru digital de precizie mare, inchidere automata, semnal sonor, cutie depozitare.

·          Instructiuni de utilizare: apasati butonul on/off pentru a deschide termometru un semnal sonor se va auzi in momentul deschiderii. Ecranul acestuia va indica timp de 2 secunde ultima temperatura masurata, dupa care vor aparea pe ecran simbolurile L/C. Din acel moment puteti folosi termometrul. Asezati termometrul sub brat astfel incat varful acestuia sa fie in contact cu pielea. Temperatura se masoara in aproximativ 2 min. Iar la sfarsitul procesului de masurare veti fi avertizat de un semnal sonor. Termometrul se inchide automat in 10 min.Dar este recomandat sa-l inchideti dus de la butonul on/off pentru a prelungi durata vietii bateriei. Baterie: pentru aproximativ 100 de utilizari alarma: “beep” in momentul terminarii masurarii timp de masurare: aproximativ 2 minute.

10 Produse

Referinte specifice

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Termometru digital

Write your review